Teamverantwoordelijke Metaalassemblage

in Kuurne

"Als organisatie van en voor mensen, komen onze medewerkers op de eerste plaats bij WAAK.", Hilde Belaen, HR directeur

https://www.waak.be

Word jij onze nieuwe Teamverantwoordelijke Metaalassemblage?

Is leiding geven 100% je ding? Je traint, bent coach en motivator, en onder jouw vleugels wordt je ploeg een echt A-team! Je bent doelgericht, houdt overzicht en ‘you love it when a plan comes together’. Ben jij de teamverantwoordelijke metaalassemblage die we zoeken?

Functie en takenpakket:

Binnen de metaalafdeling ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productieproces, dat bestaat uit de zaag-, laser- en ponsafdeling.

Je stuurt een 30-tal medewerkers (vnl. personen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt) aan. Je maakt de dagplanning op voor jouw groep, en houdt daarbij rekening met de competenties van de medewerkers enerzijds en de productieplanning anderzijds. Je coacht jouw medewerkers zodat zij hun capaciteiten optimaal kunnen benutten en ontplooien.

Je voert jaarlijks individuele gesprekken zodat je in nauwe samenwerking met de Talentcoach (maatschappelijk werker) persoonlijke ontwikkelingsplannen (POP) kunt opstellen en opvolgen.

Je streeft de realisatie van de vooropgestelde objectieven (bv. kwaliteit, rendement) na, zodat de afgeleverde bewerkte stukken aan de klantenverwachtingen voldoen.

Je profiel:

Je beschikt over leidinggevende ervaring in een productie-omgeving en hebt een sterke voeling met techniek. Ervaring binnen een metaalomgeving is een groot pluspunt.

Je bent een mensgerichte coach en een krak in planning en organisatie

Je werkt graag resultaat- en verbeteringsgericht.

Je bent stressbestendig, flexibel en houdt van een diversiteit aan taken en sociale contacten.

WAAK, een organisatie, die je heel wat te bieden heeft

Als sociale organisatie geloven wij in mensen: zij vormen WAAK. Wij investeren dan ook graag in jou:

  • Marktconform loon

  • Topcollega’s

  • Maaltijd- en ecocheques

  • Goede work-life balance

  • Eindejaars- en septemberpremie

  • Hospitalisatieverzekering

  • Fietsvergoeding/woonwerkvergoeding

  • Verschillende sportieve teams

  • Afterwork-activiteiten

 

Is deze vacature je op het lijf geschreven? Stuur dan als de bliksem jouw CV en motivatiebrief en kom langs voor een goed gesprek!

Download bijlage(s)

Privacy beleid

WAAK wenst in overeenstemming te zijn met de nieuwe GDPR regelgeving omtrent het gebruik van persoonsgegevens (privacywetgeving). U geeft hierbij uw toestemming dat wij uw gegevens mogen verwerken in het kader van onze wervings- en selectieprocedures. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld direct marketing. De gegevens zullen ook niet doorgegeven worden aan derden, tenzij dit noodzakelijk is in het kader van de selectieprocedure zoals bijvoorbeeld voor het nemen van referenties. WAAK garandeert ook dat enkel de personen die noodzakelijk betrokken zijn bij de selectieprocedure inzage zullen krijgen tot uw gegevens. De gegevens zullen ook niet langer bewaard worden dan nuttig en wenselijk i.k.v. selectie en rekrutering. U verklaart hierbij dat de door u verstrekte informatie nauwkeurig en volledig is en bijgewerkt naar de laatste stand van zaken.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?