Onze troeven

Divers jobaanbod in de regio

WAAK is een stabiel bedrijf met een brede waaier aan activiteiten. Naast industriële halffabricaten vervaardigen wij afgewerkte producten en kunnen we tevens een gevarieerde dienstenpijler aanbieden. Je vindt er functies in alle domeinen van de bedrijfsvoering. Opportuniteiten alom om jouw carrière zowel horizontaal als verticaal vorm te geven!

Persoonlijke ontwikkeling

WAAK is een lerende organisatie bij uitstek en moedigt initiatief en uitwisseling van ideeën aan. Competentiegerichte evaluaties en functioneringsgesprekken vormen de basis van een individueel actie- en opleidingsplan. Voortdurend verbeteren is in die zin niet alleen gericht op productieprocessen, maar ook op talentontwikkeling.

Mensgericht ondernemerschap

WAAK draagt het mensgericht en flexibel ondernemen hoog in het vaandel en dit niet alleen voor onze maatwerkers. We zijn gefocust op duurzame samenwerking, ook wat carrières betreft. Naast teamwork staan onze vier waarden verantwoordelijkheid, integriteit, eerlijkheid en respect steeds centraal.

Vragen?

  Magali

  R&S Officer

  Bij Magali kun je terecht voor vragen over de rekrutering en selectie van leidinggevende, ondersteunende en/of technische vacatures.

  Stefanie

  Consulent Instroom en Rekrutering

  Bij Stefanie kun je terecht voor vragen over aangepast werk bij Metaal & Assemblage, inHouse en Green & Clean.

  Marianne

  Consulent Instroom en Rekrutering

  Bij Marianne kun je terecht voor vragen over aangepast werk bij Elektrische Bedradingssystemen en Conditionering & Logistiek.

Werken bij WAAK in beeld

fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto
fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto