Onze troeven

Divers jobaanbod in de regio

WAAK is een stabiel bedrijf met een brede waaier aan activiteiten. Naast industriële halffabricaten vervaardigen wij afgewerkte producten en kunnen we tevens een gevarieerde dienstenpijler aanbieden. Je vindt er functies in alle domeinen van de bedrijfsvoering. Opportuniteiten alom om jouw carrière zowel horizontaal als verticaal vorm te geven!

Mensgericht ondernemerschap

WAAK draagt het mensgericht en flexibel ondernemen hoog in het vaandel en dit niet alleen voor onze maatwerkers. We zijn gefocust op duurzame samenwerking, ook wat carrières betreft. Naast teamwork staan onze vier waarden verantwoordelijkheid, integriteit, eerlijkheid en respect steeds centraal.

Persoonlijke ontwikkeling

WAAK is een lerende organisatie bij uitstek en moedigt initiatief en uitwisseling van ideeën aan. Competentiegerichte evaluaties en functioneringsgesprekken vormen de basis van een individueel actie- en opleidingsplan. Voortdurend verbeteren is in die zin niet alleen gericht op productieprocessen, maar ook op talentontwikkeling.

Werken bij WAAK

WAAK in beeld

fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto
fotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofotofoto

Over WAAK

Type Maatwerkbedrijf
Activiteiten Productie en diensten
Oprichting 1965
Aantal vestigingen 3
Aantal medewerkers 2000+
Productieruimte 80 000 m²

Vragen?

  Magali

  R&S Officer

  Bij Magali kun je terecht voor vragen over de rekrutering en selectie van leidinggevende, ondersteunende en/of technische vacatures binnen alle activiteiten van WAAK.

  Stefanie

  Consulent Instroom en Rekrutering

  Bij Stefanie kun je terecht voor vragen over aangepast werk bij WAAK Metaal & Assemblage, WAAK inHouse en WAAK Green & Clean.

  Marianne

  Consulent Instroom en Rekrutering

  Bij Marianne kun je terecht voor vragen over aangepast werk bij WAAK Elektrische Bedradingssystemen en WAAK Conditionering & Logistiek.