Teamverantwoordelijke Inhouse Enclavewerk

in Kuurne

"Als organisatie van en voor mensen, komen onze medewerkers op de eerste plaats bij WAAK.", Hilde Belaen, HR directeur

https://www.waak.be

Word jij onze nieuwe Teamverantwoordelijke Inhouse Enclavewerk?

Is leiding geven 100% je ding? Je traint, bent coach en motivator, en onder jouw vleugels wordt je ploeg een echt A-team! Je bent doelgericht, houdt overzicht en ‘you love it when a plan comes together’. Ben jij de teamverantwoordelijke Inhouse Enclavewerk die we zoeken?

Functie en takenpakket:

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele planning en aansturing van een 40 à 50-tal maatwerkers die werkzaam zijn op de werkvloer bij onze klanten (enclaves). Je begeleidt ook een aantal werkbegeleiders die ter plaatse instaan voor de opvolging van de operationele taken.

Je coacht en motiveert alle medewerkers binnen jouw team zodat zij hun capaciteiten optimaal kunnen ontplooien. Het voeren van POP-gesprekken (persoonlijk ontwikkelingsplan) speelt hierbij een cruciale rol.

Je draagt bij tot een goede dienstverlening door ervoor te zorgen dat de onderlinge communicatie tussen WAAK, de begeleiders en klanten efficiënt verloopt.

Je hebt bovendien oog voor veiligheid, kwaliteit, werkpostoptimalisatie en ergonomie op de werkvloer en zorgt ervoor dat de procedures hieromtrent worden toegepast en opgevolgd.

Je profiel:

Je beschikt bij voorkeur over een bachelordiploma in een sociale en/of technische richting en hebt minstens 2 jaar relevante ervaring als leidinggevende in een productieomgeving.

Je bent zowel klant- als resultaatsgericht en streeft continue verbeteringen na.

Je beschikt over leidinggevende, coachende en organisatorische vaardigheden.

Je bent communicatief, flexibel en houdt van een diversiteit aan taken en sociale contacten.

WAAK, een organisatie, die je heel wat te bieden heeft

Als sociale organisatie geloven wij in mensen: zij vormen WAAK. Wij investeren dan ook graag in jou:

 •            topcollega’s

•             maaltijd- en ecocheques

•             een goede work-life balance

•             eindejaars- en septemberpremie

•             flexuren en extra verlofdagen

•             hospitalisatieverzekering

•             fietsvergoeding / woonwerkvergoeding

•             smartphone

•             verschillende sportieve teams

•             afterwork-activiteiten

Is deze vacature je op het lijf geschreven? Stuur dan als de bliksem jouw CV en motivatiebrief en kom langs voor een goed gesprek!

Download bijlage(s)

Privacy beleid

WAAK wenst in overeenstemming te zijn met de nieuwe GDPR regelgeving omtrent het gebruik van persoonsgegevens (privacywetgeving). U geeft hierbij uw toestemming dat wij uw gegevens mogen verwerken in het kader van onze wervings- en selectieprocedures. De gegevens zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld direct marketing. De gegevens zullen ook niet doorgegeven worden aan derden, tenzij dit noodzakelijk is in het kader van de selectieprocedure zoals bijvoorbeeld voor het nemen van referenties. WAAK garandeert ook dat enkel de personen die noodzakelijk betrokken zijn bij de selectieprocedure inzage zullen krijgen tot uw gegevens. De gegevens zullen ook niet langer bewaard worden dan nuttig en wenselijk i.k.v. selectie en rekrutering. U verklaart hierbij dat de door u verstrekte informatie nauwkeurig en volledig is en bijgewerkt naar de laatste stand van zaken.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?