WAAK logo

Vanuit onze missie creëren wij duurzame en aangepaste tewerkstelling met kansen tot zelfontplooiing voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (maatwerkers). Om dit te kunnen realiseren hebben we een team van enthousiaste collega's in ondersteunende en leidinggevende functies. Naast een divers jobaanbod en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling is werkzekerheid één van onze grootste troeven. Daarbij wordt ook ruime aandacht besteed aan een goede work-life balans, wat WAAK tot een aantrekkelijke werkgever en mensgerichte onderneming maakt.

Kom meer te weten over WAAK:

https://www.waak.be

Op zoek naar een Maatwerker (Job op Maat)

Beschik je over een erkenning om te werken in een maatwerkbedrijf?  Beschik je over een SINE-attest? Of een VOP-erkenning? 
Dan ben je bij WAAK aan het juiste adres om een job (op maat) te krijgen.  WAAK beschikt steeds over een uitgebreide waaier aan vacatures, voor allerlei activiteiten en afdelingen.  Voor elk wat wils! 
Een aantal voorbeelden: monteur elektromontage, medewerker groendienst, machine-operator in elektrische bedrading of metaalafdeling, medewerker poetsploeg, magazijnmedewerker…  Het zijn maar enkele mogelijkheden waar wij continu of zeer regelmatig mensen voor zoeken.
Wij gaan bovendien uit van de sterktes, verwachtingen en mogelijkheden van mensen en proberen op die manier een duurzame en boeiende job aan te bieden.

Wat wordt er van jou verwacht?

Beschik je over een (bovenvermelde) goedkeuring en heb je interesse om te werken in WAAK?  Neem dan contact op met ons.
Beschik je nog niet over een goedkeuring, maar heb je door een arbeidsbeperking eventueel recht?  Neem dan contact op met je plaatselijke (VDAB-)werkwinkel.

gewenste ervaring

geen ervaring

Wat bieden wij jou aan?

WAAK zorgt voor een aangepaste tewerkstelling, rekening houdende met de mogelijkheden van elk individu.
 

Download bijlage(s)